Belvédère Feestlocatie Nijmegen | Belvédère Diner
De Belvedere biedt mogelijkheden voor een diner, bruiloftsfeest, personeelsfeest, luxe vergadering of een zakelijke borrel.
Historische locatie, nijmegen, belvedere, eten, drinken, receptie, feestavond, feestlocatie, restaurant, partijen, personeelsfeest
16782
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16782,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
EEN PERFECT VERZORGD DINER

Een perfect verzorgd diner met familie en goede vrienden in onze torenkamer, op het terras of in ons nieuwe paviljoen. Bij alle 3 mogelijkheden geniet u van het prachtige uitzicht van onze prachtige locatie. De keuken van Belvedère  maakt het menu verrassend met heerlijke verse seizoensingrediënten.

Menu’s serveren wij vanaf 3-gangen. Een keuzegerecht is hierbij mogelijk, ook zijn onze vegetarische gerechten een aanrader.  Bij ieder gerecht zal onze sommelier zorg dragen voor een passende wijn.

3-Gangen diner v.a. € 35,00 P.P.

De prijs per persoon voor een diner is exclusief consumpties.

Maak een afspraak

Met grote creativiteit en enthousiasme vertalen wij uw wensen en verwachtingen in een passend voorstel. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op en laat u verrassen en inspireren! 

Klik hier voor het contactformulier.

DINER MENUSUGGESTIES

Voorgerechten

Rundercarpaccio met rucola en Padano kaas Kalfsbouillon met ossenstaart

 

Hoofdgerechten

Aan de open keuken kan er bij onze kok een keuze gemaakt worden uit: Visgerechten

Wilde zeebaars met spitskool en antiboise Pakketje van witvis met prei en olijvensaus

 

Vleesgerechten

Gemarineerde lamsbout met tijmjus en grove mosterd Kloostervarken met koolraap en eigen jus

Groente- en aardappelgarnituren

Salade van pastinaak en waspeen Ratatouille
Gratin van nieuwe aardappel Aangevuld met enkele seizoensalades

 

Dessert

Glaasje met mangobavaroise en witte chocolademousse OF
IJsbar met diverse soorten sorbetijs, slagroom coulis Vers fruit: mango, meloen, ananas, sinaasappelpartjes en grapefruitpartjes Chocoladefontein

Voorgerechten

Rundercarpaccio met rucola en Padano kaas Wildbouillon met paddenstoelen

 

Hoofdgerechten

Aan de open keuken kan er bij onze kok een keuze gemaakt worden uit:

Visgerechten

Snoekbaars met pruimen en witlof Tonijn met wakame salade en sherrysaus

 

Vleesgerechten

Confit van eendenbout met zuurkool Hertfilet met vanille jus

Groente- en aardappelgarnituren

Salade van pastinaak en waspeen Ratatouille
Gratin van nieuwe aardappel Aangevuld met enkele seizoensalades

 

Dessert

Glaasje met mangobavaroise en witte chocolademousse Of
Dessertbuffet met:
Stoofpeertjes
Appelcarré met amandelcreme
Gekonfijte ananas Chocolade-pruimedanten repen
Witte chocolade mousse
Diverse soorten roomijs